Az a verzió hozott egy újítást, méghozzá azt , hogy lehetőség van kulcsszavakat felvenni, amire rákeres a  hardverapró oldalán és láthatjuk a találatokat, így tudunk hirdetéseket keresni. Ezeket a kulcsszavakat tudjuk rendezni és törölni és természetesen újakat hozzáadni.

A keresést a hirdetések képernyő láthatjuk  bal alsó sarokban lévő “Keresés” gombra rányomva érhetjük el, és miután rányomtunk ez a képernyő fogad minket.Ahol láthatóak a kulcsszavak amiket felvettünk, ha az egyik kulcszó során tapicskolunk akkor egy webes oldal formájában megnyitja  a hardverapró oldalát a keresési találatokkal. Ezt láthatjuk a következő képrnyő képen.

Ha megnézünk egy hirdetést a keresési eredményekből akkor az előző oldalra a bal alsó sarokban lévő vissza gombbal tudunk menni.  A bal felső sarokban lévő vissza gomb a kulcsszavakhoz vezet vissza.

Itt többen felhívták a figyelmemet, hogy nekik kiakad a program a bejelentkezés után. Sajnos amikor az egyik fórumtárs neve miatt minden fontosabb lépésnél kiírattam a konzolra, volt egy hibás kiiratás és amitt lépett ki a program.

Advertisements