Az 1.04-es verzió több újítást is tartalmazni fog az eddigi verziókhoz képest.


Az eddigi verziókban nem volt igazi visszajelzés a hirdetés a lista elejére hozásáról (UP!), mert egy hiba folytán akkor is csökkent a szám ha nem sikerült a lista elejére hozni vagy már nem volt aznapra lehetőséged. A hirdetésnek a lista elejére hozásáról most 3 visszajelzés van. Ha a hirdetés sorának háttere zöld akkor minden megfelelő, tehát sikerült a lista elejére hozni a hirdetést. Ha a hirdetés sorának háttere piros akkor a mai napon azt a hirdetést többször nem hozhatod előre. Ha pedig a hirdetés háttere sárga, akkor valamilyen hálózati hiba van a hirdetés előrehozásakor, meg kell próbálni újra előre hozni a hirdetést. most képekben is megmutatom a különböző állapotokat.

A hirdetések keresésénél is lesz egy új funkció, egyenlőre megmarad a régi is, de lesz egy másfajta kijelzési módja a hirdetéseknek. Ennek a kijelzési módnak a megnyitásához, annyi kell tennünk , hogy a kulcsszó sorában nem magára a sorra nyomunk hanem a kék nyílra. A következő képernyőkép szemlélteti is ezt.

A főképernyőről is elérhető ezután keresés menüpont, mivel ehhez nem szükséges bejelentkezés, hogyha csak a böngészni szeretnénk a keresés eredményeit. A keresés szerintem egyértelmű, hogy melyik gomb megnyomásakor érhető el ( nagyító ikonon gomb). A következő képen látható az új bejelentkezési kép.

Mint látható az előző képen az eddigi verziókban nem volt ott a kis “i” betű , ami ettől a verziótól fogva ennek a weboldalnak a segítség menüpontját nyitja meg, amely segítséget nyújt a program használatához, mire mit csinál képeken illusztrálva.

Elkezdtem gondolkodni azon , hogy a hozzászólásokat is kirakom táblázatos formában. Neki is álltam eddig a hirdetések hozzászólásai megvannak már csak az adatokat kell szépen kinyernem belőle.

Eddig így néz ki a hozzászólások. Sajnos komplikáltabb a szövegek kinyerése mint gondoltam. , így nem minden szöveg jelenik meg, mert ha több soros és enterrel akkor sajnos csak az első sor marad meg , de valahogy meg fogom oldani.

A szöveges rész görgethető, tehát ha hosszabb szöveg van akkor is el lehet olvasni.

Advertisements