A mai napon volt egy kis időm foglalkozni a programmal, legfőképpen az iPad-es verzióval foglalkoztam, hogy ott is használható legyen a program. Kiadtam egy beta verziót az iPhone-os verzióból is mivel befolyásolja a kinézetet az iPad-os verzió.

Megkérnék minden tesztelőt, hogyha bármi furcsaságot lát, akkor vagy küldjön képet róla vagy írja körül a hibát. Ha valmai miatt kilép a program akkor ha megkérhetlek titeket akkor azt kéne csinálni, hogy feltelepíteni az iphone comfiguretion utility-t és ott a telefont rádugva kiválasztani és rámanni a consolra, és azt kimásolni nekem és elküldeni, ezzel nagyban segítve a hibakeresést.

És lenne egy kérdésem is, hogy a program támogassa e a képernyő foragtást, vagy maradjon meg a sima portré, mód vagy pedig a beállításokba rakjak egy kapcsolót, amivel lehetne állítani. Szóval az a lényege, hogy csak portré mód legyen vagy a beállításokba lehessen állítani, hogy csak portré, vagy landscape módban is működjön. Ha lehez ide commentbe a kérdésre a választ.

Advertisements