Lassan közeleg a program a végleges verziójához.
Arra a döntésre jutottam, hogy nem az előző verzió frissítéseként fog megjelenni a program, hanem iPHUpper 2 néven mivel így megmarad a támogatás azoknak a készülékeknek is amelyeket nem lehet iOS 4-re frissíteni, mivel ennek a verziónak az alap követelménye iOS 4 lesz.

Az elmúlt béták csak látványbeli újításokat hoztak, és egykét dolog lett “javítva”, mint például ha a szerkesztésen keresztül akarunk up-olni/törölni és nem jelöltünk ki egyetlen hirdetést sem akkor erről kapunk figyelmeztetést, sőt ha szerkesztésen keresztül akarjuk törölni hirdetéseinket akkor meg kell erősítenünk, hogy tényleg akarjuk e törölni az adott hirdetést.

Kapott egy új funkciót is a program, lehet szerkeszteni a hirdetéseket. Persze egyszerre csak egyet így minde más esetben figyelmeztetést kapunk.

A PHmegbízhatóság weboldalt használom az egyes tagok megbízhatóságának ellenőrzésére. Ezt a funkciót úgy érhetjük el, hogy rányomunk a hirdetéseknél a felhasználói névre és megkapjuk, hogy milyen a megbízhatósága az adott embernek. Ez működik keresésnél is és a mi saját hirdetéseinknél.

Advertisements