Szeretném leírni nektek a program működését.

Az első képen az iPHUpper szöveg mellett jobb oldalon található az “i” gomb, amelynek segítségével ezt az oldalt tudjátok megnyitni, a bal oldalon található egy nagyító ikonos gomb, ezzel érhető el a kereső, amely a Hardverapró oldalon keres, felvehetünk kulcsszavakat és ezeket később törölhetjük , áthelyezhetjük a sorrendjüket.

A felhasználói név és jelszó megadása után beléphetünk a Hardverapró oldalára. Ha a mentés gombra rányomunk akkor a bejelentkezési adataink elmentésre kerülnek ésa program következő indításakor, automatikusan ki lesznek töltve azok a mezők, és csak az ok gombra kell rányomnunk.

Ha rányomunk a nagyító gombra a következő képernyő fogad minket.

A bal oldali gombbal tudunk visszamenni az előző képernyőhoz (ez lehet a bejelentkező képernyő és a hirdetések képernyő attól függően, hogy melyik oldalról jutottunk ide), a középső szövegdobozba kell beírnunk az a kulcsszót amit keresni szeretnénk. Ha beírtuk a  kulcszót akkor a billentyőzeten nyomjuk meg a sorvég gombot és elmentésre kerül a kulcszó, és bezáródik a billenytűzet.

Ha a jobb oldali gombra kattintunk akkor tudjuk szerkeszteni a kulcsszavakat (törölni és áthelyezni), természetesen, ha swipe-olunk valamelyik kulcsszón akkor is van lehetőség a törlésére. Sorrend megváltoztatásakot csak a 3 vízszintes vonalon tartsuk egy kicsit az ujjunkat és utánna mozgassuk a helyére. Ez a sorrend a programból való kilépés után is megmarad.

Most 2 féle megjelenítési módja van a keresés végeredményére, az első módszer ha csak simán a kulcszóra nyomunk rá akkor egy webes nézetet, látunk mintha a safari-ban néznénk az oldalt.

A másik fajta megjelenítéési mód pedig, ha a kék nyilra bökünk akkor egy táblázatos formában látjuk a keresésnek megfelelő hirdetéseket.

Miuntán bejelentkeztünk a programba a következő kép fogad minket. bal felül van a szerkesztés gomb amivel tudjuk érvényteleníteni a hirdetésünket, vagy pedig swipe gesztussal is tudjuk érvényteleníteni. a Jobb felső sarokban található a Reload gomb amivel újra le tudjuk kérni hirdetéseinket. A bal alsó sarokban található Keresés gomb a főoldalon található nagyítós ikonnak megfelelő funkcionalitással bír. a Jobb alsó sarokban található a “mindet uppold!” gomb amellyel az összes hirdetésünket a lista elejére tudunk hozni. Az alsó sár közepén található, hogy utoljára mikor kérdeztük le a hirdetéseinket.

A “Szerkesztés” gombra való nyomás után a következő képet látjuk.

A “mindet uppold! gomb lenyomásakor egy figyelmeztetést kapunk , hogy tényleg az össze hirdetésünket a lista elejére szeretnénk e hozni.

Ha a hirdetés szövegére nyomunk akkor egyesével is tudjuk a lista elejére hozni a hirdetéseket.

Ha pedig a kék nyilra nyomunk rá akkor a hirdetés megnyílik mintha a  safari-ban nyitottuk volna meg és láthatjuk a hozzászólásokat.

A következő néhány képen a hirdetések lista  elejére hozásának állapotai láthatóak.

Amikor a hirdetés sorának háttere sárga színű, akkor a hirdetés előre hozása nem sikerült valamilyen hálózati hiba miatt.

Ha a hirdetés sorának háttere zöld akkor a hirdetés a lista elejére lett, hozva.

Ha a hirdetés sorának háttere piros, akkor mára elfogyott a lehetőség a hirdetést a lista elejére hozni.

Advertisements